WILEY X OZONE

Sluneční brýle Wiley X OZONE získaly ocenění na prestižní výstavě EFTTEX 2022

Výrobce extrémně odolných a funkčních brýlí Wiley X už počtvrté za sebou zvítězil v kategorii „Nejlepší nový produkt“ na prestižní evropské výstavě Fishing Tackle & Trade Exhibition 2022.  tentokrát s brýlemi Wiley X OZONE Captivate Polarized Blue.

Model Wiley X OZONE CAPTIVATE Polarized Blue zaujal porotu nejen luxusním dsignem, ale především funkčností: pogumované stranice a nosník zajišťují dokonalé přilnutí brýlí k obličeji a maximální stabilitu. Navíc jsou brýle vybaveny rychloupínacím ventilačním systémem CLICK A.I.R (Air Intake Regulator), který minimalizuje zamlžování. Modré polarizační čočky snižují odraz modrého světla (HEV) od vody. Navíc vyrovnávají spektrum viditelného světla, aby světlo pronikalo do oka rovnoměrněji, což ponechá většinu barev neutrálních. Zároveň zvýrazňují zelené odstíny a snižují odlesky na reflexních plochách. Navíc unikátní technologie CAPTIVATE ještě více zdokonaluje ostrost vidění a vnímání barev.

sluneční polarizační brýle Wiley X s technologií CAPTIVATE

Ve výsledku se tak brýle Wiley X OZONE CAPTIVATE Polarized Blue staly nepostradatelným doplňkem zejména pro rybáře, protože minimalizují odlesky od vodní hladiny, zvyšují kontrast a umožňují doslova vidět do vody.

Co je technologie Captivate? Lidské oko není schopné rozlišit celé barevné spektrum. Jednotlivé barvy se prolínají a tyto barevné přechody (zejména mezi modrou, zelenou a červenou) způsobují problémy s ostrostí vidění. Čočky CAPTIVATE dokáží tyto přechody oddělit a zvýšit tak kontrast a ostrost detailu.

EFTTEX je mezinárodní výstava pořádaná EFFTA (The European Tackle Trade Association) a jejich mediálními partnery – Angling International a Tackle Trade World. Obvykle se výstava koná v různých městech Evropy a značky celého světa předvádějí své produkty obchodníkům, velkoobchodníkům a výrobcům rybářského průmyslu a soutěží o titul „Nejlepší produkt“ v různých kategoriích. Letos soutěž probíhala online.

ocenění pro brýle wiley X na výstavě EFTTEX 2022