NOVINKY: RAPTOR RESPONSE + SOLAR KIT

Vyzkoušejte novinky, které Vám mohou zachránit den!

Multifunkční nůžky značky Leatherman Vás vystříhají z kdejakých trablů.  

Nová solární sada od Goal Zero Vám zaručí dostatek energie pro drobnou elektorniku, ať už jste kdekoli.

 

LEATHERMAN RAPTOR RESPONSE

To, co vypadá na první pohled jako obyčejné skládací nůžky, jsou ve skutečnosti 4 praktické nástroje, které usnadní život kutilům, řemeslníkům, ale i záchranářům. Jsou vyrobeny z extra odolné oceli 420HC. Mikrovroubky na vnitřní straně čepele zabraňují sklouzávání a zasekávání látky při stříhání. Nástroj obsahuje také řezák na přeštípnutí prstenů. Ve sklolaminátové rukojeti je otvor pro zavěšení nástroje na šňůrku a také klíč na kyslíkové láhve. 

cena: 2690,-Kč

LEATHERMAN RAPTOR RESPONSE  To, co vypadá na první pohled jako obyčejné skládací nůžky, jsou ve skutečnosti 4 praktické nástroje, které usnadní život kutilům, řemeslníkům, ale i záchranářům. Jsou vyrobeny z extra odolné oceli 420HC. Mikrovroubky na vnitřní straně čepele zabraňují sklouzávání a zasekávání látky při stříhání. Nástroj obsahuje také řezák na přeštípnutí prstenů. Ve sklolaminátové rukojeti je otvor pro zavěšení nástroje na šňůrku a také klíč na kyslíkové láhve. LEATHERMAN RAPTOR RESPONSE  To, co vypadá na první pohled jako obyčejné skládací nůžky, jsou ve skutečnosti 4 praktické nástroje, které usnadní život kutilům, řemeslníkům, ale i záchranářům. Jsou vyrobeny z extra odolné oceli 420HC. Mikrovroubky na vnitřní straně čepele zabraňují sklouzávání a zasekávání látky při stříhání. Nástroj obsahuje také řezák na přeštípnutí prstenů. Ve sklolaminátové rukojeti je otvor pro zavěšení nástroje na šňůrku a také klíč na kyslíkové láhve.  

 

GOAL ZERO VENTURE  35 SOLAR KIT

CENOVĚ VÝHODNÁ solární sada s powerbanku Venture 35 a solárním panelem Nomad 10. Lehký a přenosný systém určený především pro dobíjení drobné elektroniky na cestách, výpravách, expedicích a všude tam, kde je obtížný přístup ke zdroji elektřiny. Buďte nezávislí na zásuvkách, užijte si výpravu mimo civilizaci na sto procent!

cena: 4390,-Kč

GOAL ZERO VENTURE  35 SOLAR KIT  CENOVĚ VÝHODNÁ solární sada s powerbanku Venture 35 a solárním panelem Nomad 10. Lehký a přenosný systém určený především pro dobíjení drobné elektroniky na cestách, výpravách, expedicích a všude tam, kde je obtížný přístup ke zdroji elektřiny. Buďte nezávislí na zásuvkách, užijte si výpravu mimo civilizaci na sto procent! GOAL ZERO VENTURE  35 SOLAR KIT  CENOVĚ VÝHODNÁ solární sada s powerbanku Venture 35 a solárním panelem Nomad 10. Lehký a přenosný systém určený především pro dobíjení drobné elektroniky na cestách, výpravách, expedicích a všude tam, kde je obtížný přístup ke zdroji elektřiny. Buďte nezávislí na zásuvkách, užijte si výpravu mimo civilizaci na sto procent!